Работа Кофражисти гр. Плевен

1-2 от 2 резултатите

гр. Плевен

Фирма търси да назначи кофражисти за обект Плевен
Преди 16 дни

гр. Плевен

2600 BGN
Набирам строителни работници кофражисти започване веднага Може и цяла бригада подсигурена работа за пет години напред
Преди 9 дни